关注微信 在线咨询报名热线:400-698-2166 0371-53300106

资讯
资料
辅导
您当前的位置:首页>公共英语>详情

2017河南专升本英语词汇练习题(一)

 在专升本考试中,英语应如何掌握住呢?大家感觉已经掌握的差不多的话,接下来是不是要检测一下自己对英语词汇的掌握程度?下面是小编给大家整理的有关英语词汇练习题,考生在参加考试之前可以认真的做一下。

  1. It is much easier to talk about social change than to ________.

  A) bring it on B) bring it about C) burning it up D) bring it out

  2. Jane was hit on the head by the robber and was knocked ________.

  A) mindless B) unaware C) brainless D) unconscious

  3. The car is quite ________ of petrol. A) economic B) economical C) saving D) sparing

  4. ________ his great wealth, he always remained a man of simple tastes.

  A) Except for B) With regard to C) Despite D) Although

  5. The socks were too small and it was only by ________ them that he managed to get them on.

  A) spreading B) extending C) lengthening D) stretching

  6. Language can be defined as a tool by which human beings ________ with one another.

  A) associate B) connect C) communicate D) correspond

  7. As a small boy, he was slow ________ learning to read and write.

  A) on B) with C) in D) about

  8. Tony was ________ a mile of the hotel when he ran out of petrol.

  A) within B) inside C) about D) off

  9. It has been rather costly to install the machinery, but it will prove to be worth the money ________.

  A) in the long run B) in conclusion C) at long last D) at the end

  10. I don’t know why he ________ in the middle of a sentence.

  A) broke off B) broke out C) broke through D) broke away

  11. We had a party last month, and it was a lot of fun, so let’s have ________ one this month.

  A) another B) more C) the other D) other

  12. It was difficult to guess what her ________ to the news would be.

  A) impression B) reaction C) comment D) opinion

  13. There were some ________ flowers on the table.

  A) artificial B) unnatural C) false D) unreal

  14. We are interested in the weather because it _ us so directly-what we wear, what we do, and even how we feel.

  A) benefits B) affects C) guides D) effects

  15. Will all those ________ the proposal raise their hands?

  A) in relation to B) in contrast to C) in excess of D) in favor of

  16. Children are very curious ________.

  A) at heart B) in person C) on purpose D) by nature

  17. I hope my teacher will take my recent illness into ________ when judging my examination.

  A) regard B) counting C) account D) observation

  18. Important people don’t often have much free time as their work ________ all their time.

  A) takes away B) takes over C) takes up D) takes in

  19. When I was very young, I was terribly frightened of school, but I soon ________ it.

  A) got off B) got across C) got away D) got over

  20. Many people complain of the rapid ________ of modern life.

  A) rate B) speed C) pace D) growth

  21. American women were ________ the right to vote until 1920 after many years of hard struggle.

  A) ignored B) neglected C) refused D) denied

  22. I always ________ what I have said.

  A) get to B) hold to C) lead to D) see to

  23. He was ________ of having asked such a silly question.

  A) sorry B) guilty C) ashamed D) miserable

  24. The last time we had a family reunion was ________ my brother’s wedding ceremony four years ago.

  A) in B) at C) during D) over

  25. ________ the advances of science, the discomforts of old age will no doubt always be with us.

  A) As for B) Besides C) Except D) Despite

  参考答案:

  1. B 2.D 3.B 4.C 5.D 6.C 7.C 8.D 9.A 10.A 11.A

  12. B 13.A 14.B 15.D 16.D 17.C 18.C 19.D 20.C

  21.D 22.B 23.C 24.B 25.D

  推荐阅读:

  2017河南专升本英语精选之选择题

  2017河南专升本英语定语从句易错题



    更多河南专升本考试信息、河南专升本考试分数线、河南专升本考试时间,河南专升本考试报名时间,河南专升本考试复习指导等信息,请随时关注天一专升本官网: www.kst365.com查看, 也可拨打400-698-2166咨询 ,关于河南专升本的问题请随时咨询我们的企业 QQ:400-698-2166。

添加河南天一教育微信号edutianyi或扫下方二维码】

天一教育二维码